Гайсин

Новини


Майбутнє лісу у твоїх руках

Довгоочікувана весна цього року  принесла із собою не тільки радість світлих сонячних днів, а й “гарячу” пору для весняних робіт.  Вже не один рік поспіль у березні-квітні  проводиться Всеукраїнська акція “Майбутнє лісу в твоїх руках», у якій колектив нашого закладу приймає активну участь. Мета такого заходу  не тільки теоретично, а й  практично ознайомити здобувачів освітніх послуг з процесом створення та вирощування лісів.

Цьогоріч 12 березня за ініціативи сільського голови Кунківської сільської ради Безбаха В.В., в. о. старости Кузьминецького старостинського округу Щасливої Л.П. за сприяння лісничого Гайсинського лісового господарства  Бондара В.М. було висаджено понад 200 молодих саджанців  ялини  та сосни на місці ліквідованого сміттєзвалища у с. Кузьминці.

Учні 6-11 класів разом із класними керівниками відповідально віднеслась до клопіткої роботи,  дивуваючись, що з цих невеликих рослинок, колись виростуть високі та могутні ялини та сосни.   

Працювалось дружньо і весело, захід згуртував усіх його учасників, які звертаються до всіх: «Любімо,  бережімо ліс, дбаймо про нього і пам’ятаймо те, що його майбуття, без перебільшення,  у наших руках!» 





12.03.2020 | Aдмін

Вернутись назад