Гайсин

Новини


Важливі новини від МОН

Колеги, вітаємо!

Міністерство освіти і науки продовжує ділитися з вами актуальними документами та новинами за тиждень.

КАРАНТИН ПРОДОВЖИЛИ ДО 22 ЧЕРВНЯ, АЛЕ ВІН БУДЕ АДАПТИВНИМ.
ЗОКРЕМА, ДИТСАДКИ ЗМОЖУТЬ ВІДКРИВАТИСЬ ІЗ 25 ТРАВНЯ,
ДОЗВОЛЕНО ПРОВЕДЕННЯ ЗНО І ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ 

До 22 червня 2020 року триватиме адаптивний карантин, однак з 25 травня зможуть відкриватись дитячі садки у тих регіонах, які відповідатимуть умовам для послаблення карантину. Також дозволено проведення ЗНО, ДПА у формі ЗНО і вступних випробувань, зокрема ЄВІ та ЄФВВ. Відповідне рішення ухвалив Уряд на засіданні у середу, 20 травня.

Докладно про це можна прочитати у новині на сайті МОН: bit.ly/3cPbsJa.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО ГРАФІК ЗНО-2020

МОН затвердило графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання-2020. Основна сесія відбудеться з 25 червня до 17 липня, а результати оголосять 29 липня.

Шановні педагоги та освітні управлінці, ця інформація є надзвичайно важливою для випускників ваших закладі та їхніх батьків. Саме тому просимо вас поділитися текстом новини з сайту МОН, де докладно розписано графік проведення ЗНО, у батьківських та учнівських чатах випускних класів або надіслати їм хоча б інфографіку з датами.

Новина за посиланням: https://bit.ly/2LMa79V. Інфографіку можна завантажити тут.

   МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА ЦІКАВІ УРОКИ

Ділимося з вами цікавими та помічними відео в контексті дистанційного завершення навчального року:

  • В межах формату “вчитель вчителю про дистанційку” ми спільно з сайтом НУШ та ГО “Смарт освіта” провели онлайн-трансляцію на тему "Легке та ефективне завершення року дистанційно за допомогою платформи Classtime". Ділиться досвідом Ольга Рогожнікова, вчителька хімії та біології НВК № 148 "Планета Щастя" м. Дніпро. Переглянути запис трансляції можна тут: bit.ly/36licvC. Презентація вчителя за посиланням: cutt.ly/pyUNBQr.

  • В межах Всеукраїнської школи онлайн цього тижня вийшли 2 цікаві спецуроки. Перший – до Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу:youtu.be/Q0NP6QSuPzU, інший – до Дня вишиванки: youtu.be/2Jtu0TZyHw8. Ці уроки точно стануть вам у нагоді для розмови зі своїми учнями!

Дякуємо, що залишаєтесь разом із нами! Кожен відкритий вами лист із цією розсилкою радує нас і переконує, що наша праця – недаремна! 

Дати нам поради щодо вдосконалення цих листів ви можете за посиланням: forms.gle/6r5zzxpRA7gm9j659. Нам дуже важлива ваша думка :-)

До наступного четверга!

 З любов’ю
команда Міністерства освіти і науки України




22.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад