Гайсин

Новини


Зі святом Останнього дзвоника!

Доброго ранку, шкільна родино!

 Сьогодні незвичайне свято Останнього дзвоника! Але воно як завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів. Минуть роки, але ви пам'ятатимете і свою школу, і вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.

   Передзвін шкільного дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя,  дорослого життя. Від сьогодні вам, молодим і енергійним, талановитим і завзятим потрібно буде самостійно приймати свідомі рішення,  вчитися здобувати досвід,  своїми силами і здібностями будувати своє майбутнє. Бажаю вам знайти свою життєву стежину,  яка поведе  по вашій долі,  буде сонячною і ясною.  Адже саме від ваших ідей, наполегливості, бажання творити і працювати залежить ваша доля і майбутнє нашої держави!

   Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми!  Щасти вам,  удачі і везіння!

  По-особливому хвилюючий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами.  Завжди цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

Для школярів сьогоднішній день– це старт літніх канікул. Тож бажаю цікаво і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового 2020-2021 навчального року!

 Шановні колеги! Дякую  Вам за вашу працю, творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм учням! Ба­жаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення, оптимізму Вам!

Слова щирої вдячності працівникам закладу, які упродовж навчального року створювали комфортні умови для організації освітнього процесу.

Тож вітаю усіх зі  святом Останнього дзвоника, із закінченням 2019-2020 навчального року,  який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

  З повагою керівник закладу  Світлана Волошанюк

Миттєвості 2019-2020 навчального року...


 

 





29.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад