Гайсин

Новини


Про відрахування учнів із закладу

Накази про відрахування учнів

 

 СЬОГОДНІ СТАРТУВАЛО ЗНО:

 

У ТЕСТУВАННІ З МАТЕМАТИКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ 152 ТИС 180 ОСІБ

Участь у тестуванні з математики взяли 152 180 осіб, що становить 81,79% від загальної кількості зареєстрованих – 186 072 осіб. ЗНО з математики проходило у 795 пунктах тестування, в яких було створено 12 618 аудиторій.

Поріг “склав/не склав” та результати ЗНО з математики буде визначено до 16 липня. На сторінках учасників результати будуть опубліковані до 17 липня. 

Наступне ЗНО – з української мови та літератури – відбудеться у вівторок, 30 червня. 

ВАЖЛИВО! Зараз у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій областях триває повінь. Через це багато учасників можуть мати труднощі з доступом до складання ЗНО.

У зв'язку із цим Український центр оцінювання якості освіти повідомив, що цестихійне лихо – підстава для участі у додатковій сесії ЗНО, якщо його неможливо складати під час основної сесії. Шановні освітні управлінці відповідних областей, будь ласка, додатково повідомте про це своїх учнів. 

Більше можна прочитати на сайті МОН.

 МОН НЕ ПЕРЕВОДИТЬ ШКОЛИ НА ДИСТАНЦІЙНУ ОСВІТУ, ФОРМАТ НАВЧАННЯ
З 1 ВЕРЕСНЯ ЗАЛЕЖАТИМЕ ВИКЛЮЧНО ВІД ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ

Навчальний рік 2020/2021 розпочнеться 1 вересня, а формат роботи шкіл залежатиме виключно від епідеміологічної ситуації.

Рішення про те, чи безпечно буде учням повертатись за парти, прийматимуть Комісія ТЕБ і НС та Головний державний санітарний лікар на основі епідеміологічної ситуації й не раніше серпня, ближче до старту навчального року. Наразі МОН готується до нового навчального року. Зокрема, спільно з Головним санлікарем ми готуємо вимоги для роботи шкіл в умовах пандемії – щодо правил дезінфекції, підготовки приміщень, перебування учнів у школі тощо.

Міністерство також систематизує досвід освітнього процесу з використанням дистанційних технологій під час карантину в березні-травні 2020 року і оновлює законодавство, щоб учням, вчителям і директорам було зрозуміло, як працювати під час карантину та в умовах пандемії.

Будь ласка, будьте обачними з інформацією, що читаєте в медіа. Про будь-які прийняті рішення щодо формату наступного навчального року ми обов’язково повідомимо вам офіційними каналами МОН.

Більше про це – на нашому сайті

 ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ НЕ ПРАЦЮВАТИМУТЬ ЩОНАЙМЕНШЕ ДО 31 ЛИПНЯ

(ДО КІНЦЯ КАРАНТИНУ) – РІШЕННЯ УРЯДУ

На період карантину пришкільні табори не працюватимуть. Відповідне рішення Уряду набуло чинності 22 червня.

Наразі передбачено, що карантин триватиме до 31 липня, однак залежно від епідеміологічної ситуації цей термін може бути продовжено. 

Новину про це можна прочитати за посиланням.

 Т.В.О. МІНІСТРА ОСВІТИ І НАУКИ ПРИЗНАЧЕНО СЕРГІЯ ШКАРЛЕТА, ДЛЯ ЦЬОГО УРЯД ДАВ МОН ДОДАТКОВУ СТАВКУ ЗАСТУПНИКА МІНІСТРА

Уряд призначив Сергія Шкарлета тимчасово виконуючим обов’язки міністра освіти і науки України. Відповідне рішення було прийнято під час засідання КМУ сьогодні, 25 червня.

Для цього Кабмін додав ще одну ставку заступника міністра у штатний розпис МОН, адже тільки з цієї посади можна призначити т.в.о. Відтепер в МОН 7 штатних одиниць заступників Міністра та державний секретар.

Повну біографію новопризначеного урядовця можна прочитати тут.

 

 З любов'ю                     команда Міністерства освіти і науки України





26.06.2020 | Aдмін

Вернутись назад











Погода в Україні Календар свят і подій Ця сторінка була відвідана Лічильник повідомлень разів з 01 січня 2014 року