Гайсин

Новини


Збережемо нашу Землю

22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.
День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево.
Отож, і учні нашого закладу  взяли участь у святкуванні Міжнародного Дня Землі. У класних колективах  відбулися цікаві заходи, а саме: вікторини, виставки плакатів, газет, перегляд фільму про заповідники України,  конкурс екологічних плакатів та малюнків «Збережемо  нашу Землю», прийняли участь у акції «Наша школа - наш рідній дім. Зробимо подвір’я чистим». Учителі виховують в учнів любов до природи, бережливе ставлення до її багатств. Учні розуміють, що свято відзначається для того, щоб звернути увагу людства на те, що багатства Землі потрібно берегти, щоб передати їх наступним поколінням людей.

 





25.04.2023 | Aдмін

Вернутись назад