Гайсин

Новини


Екскурсійна поїздка до пожежної частини м.Гайсин

Захід розпочався з повчальної лекції для  учнів. Рятувальники розповіли присутнім, як потрібно поводитись у разі виникнення пожежі на території закладу або при інших надзвичайних обставинах. Нагадали учням, які існують засоби пожежогасіння та показали на практиці, як користуватися вогнегасниками. Рятувальники розповідали, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежники, дізналися, як працює  техніка .
 Окремо зупинились під час заходу і  на темі вибухонебезпечних предметів. Рятувальники навчили учасників заходу першочерговим діям при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, які служби слід викликати в такій ситуації.
Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє  важливість професії  пожежника-рятувавльника. Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності. Дякуємо співробітникам пожежної частини №10  за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!



Продовження тексту новини



29.03.2024 | Aдмін

Вернутись назад