Новини
Урок-презентація «Національна кухня Японії
2017 рік за ініціативою Президента України оголошено роком Японії в Україні. Не викликає сумніву, що це - ще один крок на шляху до співдружності двох країн, а зближення українського та японського народів сприятиме розвитку діалогу культур, таких своєрідних і цікавих. Відповідно до плану заходів по школі, присвячених Року Японії в Україні, для учнів 5-8 класів учитель Угровецька І. В. підготувала та провела урок-презентацію «Національна кухня Японії. Чайна церемонія ». Під час уроку учні познайомилися з найбільш поширеним і відомим на весь світ національним блюдом Японії – суші. Також дізналися про чайну церемонію, адже японське чаювання — це не просто традиція - це цілий ритуал, який люди опановують багато років у спеціальних школах.
13.05.2017 | Aдмін
Ця сторінка була відвідана разів з 01 січня 2014 року